İçeriğe geç

Yüz Bölgesi Için Hangi Lazer Kullanılmalı

Yüz için en etkili lazer hangisi?

Yüz için en uygun lazer sistemi Nd-Yag lazeridir. Bunun nedeni Alexandrite lazerin yüz bölgesindeki ince tüylerde paradoksal tüy büyümesine neden olabilmesidir. Cutera 1064 nm NdYag dalga boyu lazerleri dünya çapında bilinen en gelişmiş NdYag teknolojilerinden biridir.

Yüzdeki tüyler için hangi lazer kullanılır?

Merhaba, Buz Lazer tüm kıllarda, ince kıllarda bile etkili sonuçlar verir. Yüzünüzdeki kıllara buz lazeri uygulayabilirsiniz.

Buz lazer yüz için uygun mu?

Buz Lazer hangi bölgelere uygulanabilir? *Koltuk altı, genital bölge, bikini bölgesi, sırt, kol, bacak, çene, boyun, ense ve yüze uygulanabilir.

Yüz bölgesine lazer epilasyon nasıl yapılır?

Yüzdeki lazer epilasyon kısa süren ve çok fazla ağrıya neden olmayan bir işlemdir. Tedaviden önce yüz bölgesindeki kıllar kesilir. Tedavi bölgesine jel sürülür ve lazer uygulaması başlar. Tedavi yaklaşık 15 dakika sürer.

Yüz bölgesi kaç seansta biter?

Genel olarak cilt/kıl yapısına ve kişisel özelliklere bağlı olarak kadınlarda 4-6 seans, erkeklerde ise vücut bölgeleri için 6-10 seans uygulanabilir. Yüz bölgesinde ise 8-10 seans gerekmektedir. Lazer epilasyon seans aralıkları vücut bölgeleri için 6-8 hafta, yüz bölgeleri için 4-6 haftadır.

Buz lazer mi daha iyi alex mi?

Daha koyu ten rengine sahip kişiler için buz lazer, alexandrite lazerden daha etkilidir. Alexandrite, açık tenli kişiler için daha kullanışlı bir yöntemdir. Alexandrite lazerin yaz aylarında sınırlı kullanımı olsa da, buz lazerde durum böyle değildir.

Buz lazerle yüz tüyleri biter mi?

Ayrıca yüz bölgesine uygulanan buz lazer tedavisi genellikle 4 haftalık bir seansla tamamlanabilmektedir. Vücuda uygulanan buz lazer 6 seans ile uygulanabilmektedir. Kişinin kıl yapısına ve kıl rengine göre buz lazer uygulaması belirli sayıda seans ile tamamlanabilmektedir.

Alexandrite lazer yüze yapılır mı?

Yüz ve boyun gibi bölgelerde Alexandrite lazer kullanımı ince tüylerde artışa neden olabilir. Bu bölgelerde kullanımı açık tenli kişiler için de önerilmez. Alexandrite lazer melanini iyi tutar. Bu nedenle sadece açık tenli kişilerde kullanılabilir.

Hangi lazer tüyleri tamamen yok eder?

Başarı şansı oldukça yüksek olan bir epilasyon türü olan Alexandrite, son zamanlarda birçok kişinin tercih ettiği yöntem haline gelmiştir. Alexandrite lazer epilasyon ile yapılan işlemler sonrasında dökülen kılların yerine yeni kıllar çıkabilmektedir. Ancak 3 hafta içerisinde bu kıllar tamamen yok olmaktadır.

Soğuk üflemeli lazer mi Buz Lazer mi?

Buz Lazer’i geleneksel soğuk püskürtmeli lazer sistemleriyle karşılaştırdığımızda, Buz Lazer hasta ve kullanıcı konforu açısından daha avantajlıdır. Buz Lazer özellikle lazer epilasyonun en çok ağrılı olduğu bölgeler için, erkeklerde genital bölge, sırt ve omuzlar ve ağrı eşiği düşük kişiler için en iyi çözümdür.

Philips Lumea yüzde nasıl kullanılır?

Tüm bölgelere eşit şekilde uygulayın. Philips Lumea’nın etkili olması için cildinize eşit şekilde uygulamanız ve hiçbir noktayı atlamamanız önemlidir. Ancak aynı bölgeye birden fazla ışık atımı uygulamamaya dikkat edin, çünkü bu cilt tahrişine neden olabilir.

Buz Lazer kılları çoğaltır mı?

Buz Lazer, şu anda mevcut olan en gelişmiş lazer epilasyon yöntemidir. Etkili ve kalıcı sonuçlar sağlayan buz lazer, ağrısız bir yöntem olması nedeniyle oldukça ilgi görmektedir. Buz lazer epilasyon sonrasında biten kıllarda artış olmaz.

Lazerden önce yüz neyle alınır?

Yüzdeki tüyleri tedaviden önce tıraş bıçağıyla almak doğru bir bilgidir. Bunun nedeni, lazer tedavisi için kıl köklerine ihtiyaç duyulmasıdır. Ağda benzeri tedaviler kılları kökle birlikte aldığından, lazer tedavisi kıl kökü olmadan işe yaramaz.

Yüze buz lazer yaptırdıktan sonra nelere dikkat edilmeli?

Merhaba, buz lazer epilasyondan sonra günlük rutininize hemen dönebilirsiniz. Uygulamadan hemen sonra sıcak suyla duş almamalısınız. Uygulamadan sonra 1 hafta güneşe çıkmamalı, solaryuma girmemeli ve 1 hafta boyunca peeling, scrub gibi cildi tahriş edebilecek işlemlerden uzak durmalısınız.

Diode lazer yüze yapılır mı?

Diğer epilasyon yöntemlerinden farklı olarak, diyot lazer epilasyon invaziv değildir ve minimum rahatsızlığa neden olur. Yüz, bacaklar, koltuk altı ve bikini bölgesi gibi vücudun çeşitli bölgelerinde kullanılabilir.

En etkili lazer yöntemi hangisi?

En iyi ve en etkili lazer epilasyon yöntemleri diyot ve aleksandrit lazer yöntemleridir.

En iyi sonuç veren lazer epilasyon cihazı hangisi?

Alexandrite lazer: 755 nanometre dalga boyuyla çalışır. Diyotla birlikte en popüler ve etkili lazer cihazlarından biridir.

Hangi lazer kesin çözüm?

Buz Lazeri üzerinde yapılan klinik çalışmalar, tüm cilt tiplerinde güvenli, etkili ve kalıcı lazer epilasyon sağladığını göstermiştir. Tüm bu özellikleriyle Buz Lazeri, günümüzde en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi olarak kabul edilmektedir.

Lazer epilasyon yüzde yüz çözüm mü?

Lazer epilasyon herkes için %100 kökten çözüm sağlamaz, ancak %85-90 oranında çözüm sağlar. Lazer epilasyonun başarı oranı ayrıca cilt tipi ve seans sayısı gibi faktörlere de bağlıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir