İçeriğe geç

Aydın Çine Pazarı Ne Zaman

Aydın Çine Halk Pazarı hangi gün?

Çine’nin en önemli ve en büyük pazarı perşembe günleridir. Çocukluğumdan beri benim için çok önemlidir. Okul tatillerinde her perşembe sabahı babamla birlikte erkenden pazara giderdik. Hangi dükkan sahiplerini tek tek ziyaret ettiğimizi hala hatırlıyorum.

Aydın ilçe pazarları hangi gün?

Ata Pazarı (Ege Caddesi) Perşembe günü, Umurlu Pazarı Cuma günü, Dalama Pazarı Pazar günü, Çeştepe ve Ovaeymir Pazarları Pazartesi günü açıktır. “Vatandaşlarımızın bilgisine sunuyoruz.”

Söke semt pazarları hangi gün?

Ünlü Çarşamba pazarından alışveriş yapmadan ayrılmayın. Söke’de Çarşamba günleri bayram gibidir. İlçenin en büyük ve en ünlü pazarı sayesinde her türden insan pazar alanına akın eder. Trafik ve park yeri büyük sorundur. Ayrıca çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmektedir.

Aydın Germencik pazarı hangi gün?

Selatin Köy Pazarımız her pazar açıktır.

Aydın’da hayvan pazarı hangi gün?

Hayvan pazarı haftada iki gün düzenlenmektedir. Pazarımız Salı günleri sabah 5:00’te açılır ve Perşembe günleri sabah 6:00’da hayvan satışı yapılır.

Aydın İncirliova pazarı hangi gün?

Aydın’ın İncirliova ilçesindeki en büyük pazar Cuma pazarıdır. Bu nedenle Cuma günü İncirliova halkı için özel bir gündür. İlçe, çevre köylerden ve mahallelerden gelen insanlarla en yoğun günlerinden birini yaşar.

Aydın Sosyete Pazarı nerede kuruluyor?

Aydın Fatih Pazaryeri Belediyesi, faaliyetlerine “sosyal pazar” olarak başladı. Tekstil ürünlerinin düşük fiyatlarla satıldığı “sosyal pazar”, Fatih ilçesindeki kapalı pazar meydanında haftada bir kez pazartesi günleri düzenleniyor.

Aydın Kuşadası pazarı hangi gün?

Salı ve cuma günleri kurulan pazarı ziyaret etmeyi unutmayın.

Aydın Nazilli pazarı hangi gün?

#nazilli #perşembe #perşembepazarı @nazilli_sayfasi.

Didim Halk Pazarı hangi gün?

Didim’de haftada üç gün pazar kurulmaktadır: Çarşamba pazarı Yenima Salonu’nda, Cuma pazarı Çamlık semtinde Esentepe Camii yanında ve Cumartesi pazarı yine Yeni semtte kurulmaktadır.

Söke araba pazarı hangi gün?

İşletmeciler, ilk haftada otomobil pazarında 50’ye yakın aracın sergilenmesine rağmen 7 civarında aracın satıldığını, otomobil pazarının her hafta pazar günleri tam gün açık kaldığını, Söke halkının ilk haftada gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ve bunu her hafta sürdürmeyi planladıklarını belirttiler.

Aydın Soke nasıl bir yer?

Coğrafi Konum: Güneyinde Söke, kuzeyinde Didim, kuzeyinde İzmir ve Muğla, batısında Kuşadası bulunan güzel ve çok güçlü bir ilçedir. Söke Ovası, Büyük Menderes Havzası’nın son noktasında çok verimli bir arazi üzerinde yer almaktadır. İklim: Söke bölgesi Akdeniz iklim kuşağındadır.

Aydın Köşk Pazarı hangi gün?

Pazar yeri sorgulamaPazar adı TürKurulum günleriKöşk Belediyesi İlçe PazarıMahalle PazarıCumartesi Pazarıİlçe PazarıPerşembe 2. Pazarİlçe PazarıPhursturan Pazarıİlçe PazarıCumartesi 47 satır daha

Aydın Selçuk pazarı hangi gün?

Selçuk’ta hemen hemen her gün pazar kuruluyor. İlçenin ana pazarı olan cumartesi pazarı ve yıllardır kurulan çarşamba pazarının yanı sıra Cumhuriyet semtinde pazartesi günleri kurulacak pazarın kurulmasına başlandı.

Aydıncık pazarı ne zaman?

Aydıncık Belediye Meclisinin aldığı kararla, pazar günleri halka açık olan semt pazarları artık salı günleri de kurulacak.

Köşk pazarı hangi gün?

Mansion Society Market zamanı geldi! Her perşembe, cuma ve cumartesi saat 09:00 – 21:30 arası hizmetinizdeyiz. Keyifli günler dileriz.

Aydın Kuşadası pazarı hangi gün?

Salı ve cuma günleri kurulan pazarı ziyaret etmeyi unutmayın.

Aydın Nazilli pazarı hangi gün?

#nazilli #perşembe #perşembepazarı @nazilli_sayfasi.

Aydın Didim Akbük Pazarı hangi gün?

Salı günü kurulan Akbük Pazarı, Kurban Bayramı nedeniyle pazartesi gününe ertelendi. 🗓

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir